Erasmus+ Toplantı Duyurusu

2024-2025 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği'ne başvurmaya hak kazanan Şehir ve Bölge Planlama öğrencilerine önemle duyurulur!!!

Partner üniversitelere yerleştirme işlemleri için (öğrencilerimizin Erasmus+ eğitimi için bölümümüzün anlaşmalı olduğu üniversiteleri arasından taleplerini almak ve yerleşimlerini gerçekleştirmek üzere) 19 Mart Salı günü saat 12.00'de Bölüm Öğretim Üyelerinin Toplantı Odası'nda yüzyüze bir araya gelinecektir. Proje dersleri bağlamında şehir dışında olacak öğrencilerimiz aşağıdaki zoom linkinden toplantıya katılabilirler.

Ayrıca tüm aday öğrencilerimizin ytusbperasmus@gmail.com adresine telefon numaralarını, öğrenci numarasını, isim ve soyadları ile birlikte tarafımıza iletmelerini rica ederiz.

Doç.Dr. Cenk Hamamcıoğlu

Ar.Gör. Elif Kırpık