Ana içeriğe atla

YTÜ MİMARLIK FAKÜLTESİ “Mesleki Uygulama Ve Araştırma Programı Yaz Dönemi Çalışmaları”

Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi tarafından düzenlenen “Mesleki Uygulama Ve Araştırma Programı Yaz Dönemi Çalışmaları” Fakülteniz bünyesinde yer alan tüm bölümlerinizin lisans öğrencilerine hem araştırma becerisi kazandırma ve araştırma stajı yapma fırsatı yaratacak hem de İstanbul’u deneyimleme imkanı sunacaktır.

Temmuz, Ağustos ve Eylül ayları içinde 20 çalışma grubunun “İstanbul” teması üzerinden disiplinlerarası olarak gerçekleştireceği araştırma çalışmaları için başvuru ve kayıt koşulları ile çalışma gruplarının tema ve çalışma takvimlerini içeren belgeleri ekte sizlere iletiyoruz.

Öğrencilerinizin katılımı bizler için çok değerli olup, bunun için göstereceğiniz desteğe çok teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

YTÜ Mimarlık Fakültesi Dekanlığı