15. İstanbul Buluşmaları - Ön Atölye

Tanıtım Yazısından:

ŞPO İstanbul Şubesi, İTÜ, YTÜ, MSGSÜ Şehir ve Bölge Planlama Bölümleri’nin her yıl ortaklaşa düzenlediği ve bu sene İTÜ’nün ev sahipliğinde gerçekleşecek olan 15. İstanbul Buluşmaları etkinliği için temanın ve tarihlerin belirlendiği Düzenleme Kurulu toplantısını geride bıraktık.

2022 Ekim’de “Ne Var Ne Yok İstanbul?” teması ile gerçekleştirilmesi planlanan 15. İstanbul Buluşmaları’nda, bu sene de her sene olduğu gibi sonuç ürünleri etkinlik kapsamında sunulup sergilenecek bir öğrenci atölyesi düzenlenecek ve yine her sene olduğu gibi bu atölyeyi belirlenen tema çerçevesinde, sizlerin talepleri doğrultusunda, sizlerle birlikte şekillendirmek istiyoruz.

Bu amaçla, tüm Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğrencilerinin öğrenci komisyonun doğal bir üyesi olduğunu hatırlatıp, tüm öğrencilerimizi 1 Ağustos 2022 Pazartesi Günü saat 10.00’da İTÜ Taşkışla’da gerçekleşecek toplantımıza ve Orhan AŞKAN tarafından yürütülecek olan, video yapım tekniklerine yönelik anlatıların gerçekleşeceği ön atölye çalışmamıza davet ediyoruz.

1 Ağustos 2022 Pazartesi Günü Taşkışla'da gerçekleşecek toplantıya katılım durumunuzu spoistanbul@spo.org.tr adresine mail atarak bildirmenizi rica ederiz.